Tuesday, July 28, 2009

Onderwaterwereld
Eindelijk weer tijd om creatief te zijn. Ik moest een examen halen voor mijn werkgever.En dat is gelukkig woensdag gelukt.Het heeft wat zweetdruppels en spanning gekost wat ten koste ging van de creativiteit.

Maar de eerste ideeën zijn al weer uitgewerkt, voor onze quilt club TeXplosions (voorheen dutchbagladys)
Het Thema is onderwaterwereld, ik heb inmiddels een achtergrondlap gemaakt, deze kleuren zag ik in de wereld onder water als ik aan het snorkelen was in Egypte, Maleisië, Indonesië ,Mexico en Curaçao
Als de zon in het water schijnt dan zie je onder water de prachtigste kleuren.

Nu is het de bedoeling om alles op deze lap weer te geven van wat ik in al die landen onder water heb gezien een hele uitdaging dus

6 comments:

Margeeth said...

Oh een examen, ik dacht die is zo druk met haar teckeltje dat ze niet meer aan bloggen toekomt. Gelukkig heb je het gehaald, gefeliciteerd, heb je weer ruimte in je hoofd om iets anders te doen.
Ik zie dat jullie de naam van je groep hebben veranderd, leuk die nieuwe naam (die oude was ook wel een beetje gek, had er nooit aan gedacht dat dat dan ook een naam voor de buitenwereld zou kunnen worden).

Joosje said...

Hoi Ellen, gefeliciteerd met het behalen van je examen en het meer krijgen van tijd. Grappig dat we net het thema Tijd achter de rug hebben. Jij bent al verder met onder water dan ik. Door mijn knie kan ik slecht naar boven en kom ik daardoor niet aan quilten toe. Heb dus ook mijn vakantie al achter de rug. Woensdagmorgen kan ik naar de orthopeed. Zien wat zij te vertellen heeft. Heb het idee voor onder water wel in mijn hoofd. Kwestie van de naaimachine laten werken.
Saluut José

Emmy said...

gefeliciteerd Ellen heel vervelend al die examens ze bedenken van alles tegenwoordig om je maar bezig te houden maar je creativiteit is er weer het ziet er erg veel belovend uit
groetjes Emmy

Corryna Janssen said...

Gefeliciteerd met het behalen van je examen. Gelukkig kun je je nu weer ontspannen en creatief bezig zijn. Wat je hebt gemaakt ziet er goed uit. Dit kan weer een hele mooie quilt worden. Goede basis. Ik ben benieuwd hoe je het gaat uitwerken.
Groetjes,
Corryna

Balsemien said...

Gefeliciteerd met je examen. Gelukkig nu weer tijd voor creatieve dingen en creativiteit heb je genoeg! ben nog steeds weg van je Afrikadames, maar wat ik verder hier zie is ook niet mis! Je hebt het in de vingers!
Fijne dag1

Balsemien said...

Hoi Ellen,
n.a.v. je reactie op mijn blog. ik zou het geweldig vinden om een Afrikakaart met je te ruilen, maar... ik maak zelf geen kaarten. Kun je me mailen, ik weet je mailadres niet, dan kunnen we misschien iets overleggen?
Hart. groet!