Sunday, June 23, 2013

van proefje tot......

Het afgelopen seizoen heb ik veel inspiratie op gedaan bij de lessen van Marjon Hoftijzer en aangezien deze zomer meer lijkt op de herfst blijft er tijd over om sommige lessen/ proefjes verder uit te werken.
Van gemaakte stempels heb ik 2 lappen gemaakt  (ondergrond  Zwart/wit)    je krijgt zo al totaal verschillende effecten.  Uit deze lappen mooie stukjes gezocht en bewerkt met organza /tule/machinale/ borduursteken/knoopjes .
13 comments:

Janny de Roo said...

Perfect !! meer woorden zijn er niet nodig.....

marjolijn said...

Wat een heerlijke oefeningen zijn dit. Leuke resultaten!Vraagt naar meer hoor!

Sandra said...

Ziet er prachtig uit!

Els said...

Leuk, van die kleine juweeltjes maken !

els said...

Wat heb je weer prachtige dingen gemaakt. Jammer dat ik geen tijd meer heb gehad om nog even persoonlijk te komen kijken.

janneke said...

Ja dit is een leuke techniek (ik zat in de andere groep van Marjon) om kleine juweeltjes te maken. Maar jij doet het wel heel erg mooi!!!!

mia said...

En het erge is, het blijft slecht weer dus moet je tussen het werken door, maar blijven proefjes maken. Deze zien er heel mooi uit.

ann vanherle said...

Zeer mooi resultaat

Hannie de Beer said...

Heel mooi deze resultaten! Gelijk heb je, met dit weer kun je beter heerlijk binnen bezig zijn!

Ineke said...

Mooi geworden.

Ria van Kasteel said...

Hoi Ellen, wat een prachtige werkstukken, ik heb genoten. Maar even een rare vraag kennen wij elkaar van de workshops bij Hedy (dreamline)???

Groetjes van Ria ;0))

Ria van Kasteel said...

Dat is leuk, ik heb je ook toegevoegd, zoals je ziet ben ik niet veel verder gegaan met fiberart. Veel te druk met werk, maar alles is in huis dus ik kan na mijn pensioen gelijk beginnen.

Groetjes van Ria ;0))

joke said...

Mooi geworden!