Monday, October 22, 2012


China /Tibet


Terug van vakantie ,al een week.Maar nog een beetje moeite om in mijn ritme te komen.Maar de was is gedaan en de afrits broeken liggen weer keurig in de kast.Alle mails gelezen ,de post weggewerkt.En wat ik altijd zo heerlijk vind als je na zo,n rondreis weer thuis bent ,je eigen bed, douche, toilet .Keuken, waar je eigenlijk weer zelf kan koken.  Blij dus om weer thuis te zijn.
We hebben veel gezien en natuurlijk ook wat gekocht.
We vlogen op Chengdu ,waar we de volgende dag meteen de Panda,s bezochten .Er lag een baby panda in de couveuse  en nog een baby die iets groter was. Vertederend om te zien .

Ik heb tevens een paar mooie chibori lappen gekocht, zag ze zomaar in een winkel liggen .En 3 mooie chinees penselen ,niet dat ik me op de Chinese tekens ga storten maar voor de heb is ook leuk. 
Deze foto was niet te maken zonder onze hond , sinds we terug zijn volgt hij ons op de voet.
Is natuurlijk ook blij dat we er weer  zijn. 5 comments:

Janny de Roo said...

Ik kan me voorstellen dat je daar beslist een foto van moest nemen....ziet er erg schattig uit !
Vertroetel die hond van jullie maar lekker, ze moeten zich maar schikken in hun lot.....hihi

Hannie de Beer said...

Wat een droppie,natuurlijk moest die op de foto! En ja natuurlijk ook de hond nu jullie weer thuis zijn. Mooie lappen heb je gekocht!

Ineke said...

Je hebt weer een geweldige vakantie gehad zo te zien.

miekequilt said...

Wat een vakantie! Mooie landen,denk ik. Wil ik ook nog wel eens heen. Wie weet.

marjolijn said...

Ja, die panda's zijn geweldig. Ben daar ook geweest, maar heb die couveuzes niet gezien. Mooie lappen ook. Kan me voorstellen dat Bikkel jullie heel erg gemist heeft!
gr. Marjolijn