Sunday, September 2, 2012

Vorig weekend een zeer geslaagde presetage gehad in de uien schuur tijdens de AH opendagen .Men kwam natuurlijk voor de uienteelt en de techniek die daar achter zit .Het zaadje ,het plantje, Bewaren/koelen,  Leveren.


Maar veel mensen waren zeer verrast dat er quilts hingen ,veel vragen beantwoord en demonstraties gegeven. En, heel leuk!!!!!! een quilt verkocht en diverse kaartje .
Voor iedereen was er heerlijke uiensoep.


8 comments:

Tonny said...

Hallo Ellen

Wat leuk dat het zo'n succes is geworden. Jammer dat ik niet even kon komen kijken. Je kaarten zijn heel mooi, de quilts ook maar die heb ik waarschijnlijk allemaal al eens in het echt gezien.Je verdient het succes ook want je hebt er erg lang en hard voor gewerkt. Nou ben je dus wereldberoemd in uienland. Gefeliciteerd!

nadia said...

Wat een leuke combi, uien en quilts!
De geur van de soep kun je vanaf de foto bijna ruiken.... groetjes, Nadia

Hannie said...

Een heel aparte combinatie,uien en quilts,maar wel een succesDe soep ziet er al heerlijk uit, en de kaarten zijn ook heel bijzonder>

marjolijn said...

Gefeliciteerd! Heerlijk zo'n succes. En dat allemaal gecombineerd met uiten. Heel bijzonder!
gr. Marjolijn

els said...

Wat ziet dat er gezellig uit en wat jammer dat ik niet in Dronten was om alles persoonlijk te bekijken.
Ik geniet nog dagelijks van je mooie kaarten. Je maakt prachtig werk.

janneke said...

Wat leuk gecombineerd, uien en quilts. En dan ook nog zoveel belangstelling voor je quilts. Super!

Suus said...

Wat zal dat leuk geweest zijn en ook nog een quilt verkocht helemaal super toch, gefeliciteerd. Mooie kaarten ik denk dat daar ook veel reacties op zijn geweest.

MulticoloredPieces said...

Hi, Ellen. Some beautiful work you're showing here. I have a request: Would you mind putting a "Translator" on your blog for people like me who are limited to only 3 languages (OK, I've got English, French and Italian covered)? Then I could understand what's going on in your corner of the world.
best, nadia