Friday, June 8, 2012


Recentelijk heb ik in Veldhoven  voor mijn doen iets heel degelijks gekocht . Ik ben meer van de art/moderne quilts ,Maar die klosjes op internet bleven maar in mijn hoofd hangen .Dus gekocht bij
Dotty stamps  www.quilt-it.nl  stofjes genoeg in de kast en beginnen .En nu moet ik wat bekennen ,het is leuk en het is onspannend bij de tv .
Dit is tot nu toe het resultaat ,ik weet nog niet wat ik er van ga maken ,maakt ook niet uit.Morgenvroeg vertrekken we naar Groningen voor het quiltfestival,  ik ben te vinden in het schathoes  bij de Menkemaborg in Uithuizen  . Daar hangen de quilts van onze internet groep de UITDAGING ,  tot morgen !!!!!

8 comments:

Anonymous said...

Nou dat ziet er leuk uit, je schiet lekker op. Jolanda

Christina said...

jammer dat ik je misloop. Ik ben vandaag al geweest. En die klosjes is toch helemaal niets mis mee. Lekker ontspannen bij de tv.

Berbel said...

Oh wat zien je klosjes er mooi uit, prachtige kleuren!
Groetjes Berbel

Suus said...

Wat heerlijk om ook gewoon te genieten van de kleurtejs en de mooie klosjes, maar zie ik daar een stempel liggen om het patroon te stempelen? Wat handig zeg.

Hannie said...

Door de prachtige kleuren worden deze klosjes toch weer heel bijzonder.Handig zo'n stempel! En gezellig om je in Groningen even te zien!
gr. Hannie

Coco said...

Gewoon doorgaan! De klosjes zijn heeeeeeeel mooi.

Nienke said...

Ach, ik verwerk ieder restje handgeverfde stof ook in deze klosjes, met de stille hoop over 10 jaar een quilt bij elkaar te hebben. Blijft heerlijk om tussendoor te doen!

Marjo said...

Geweldig al die belangstelling. Wat een leuke B&B.