Monday, January 30, 2012

stempels

Lieve vrienden van ons hebben een rondreis door noord India gemaakt, toen ik hoorde dat ze dat van plan waren heb ik heel voorzichtig gevraagd of ze misschien een stempel voor me mee wilden nemen als ze toevallig in de gelegenheid waren ( jullie kennen die verzoeken wel).

Afgelopen woensdag hadden we met elkaar een gezellig samenzijn en werd me een plastic tasje overhandigd wat van binnen houterig aanvoelde . Niet 1 stempel ,wel 10 stempels !!!!!!!.Wat ben ik er blij mee. Er spoken weer allemaal ideetjes door het hoofd ,maar het blijft voorlopig bij kijken .
Er werden ook nog wat mooie foto’s  nagestuurd die ik jullie niet wil onthouden  
De volgende foto zie je drie verschillende stempels waarmee drie lagen geprint worden


Bedankt Hans voor de foto,s

10 comments:

Ineke said...

Ooooooh.....ik ben jaloers!! Niet echt hoor, schitterend!! Daar zit ik dan met m'n linosnedes.

Janny de Roo said...

Dan heb jij er tien gekregen en ze maken ze daar bij de vleet...niet dat je met dat aantal geen genoegen moet nemen, maar wat hebben ze er daar véél....!!!!!

Hannie said...

Wat een leuk cadeautje,zomaar 10 stempels! maar wat een bergen stempels hebben ze daar!!!Je zou er voor naar Indaia gaan?

Christina Fokkema said...

bofkont. Het is maar goed dat ze hier niet van zulke grote tafels met die prachtige stempels hebben. Want welke moet je dan kiezen he?

Anonymous said...

Wat leuk zeg, ik ben erg benieuwd wat voor moois eruit gaat komen. Gonda

Aart said...

Dat is watertanden als je die berg met stempels ziet! We moeten allemaal maar een reis boeken, stof hebben ze daar ook genoeg en verf ook wel.
http://quiltaart.blogspot.com

Chriss-Cross said...

Ja, da's nou jammer dat ze i.p.v. één stempel tien stempels meebrengen. Maar leuk voor ons dat je nu een give-away gaat organiseren waarin je negen mooie exemplaren weg gaat geven... ;-)).
Ben wel benieuwd wat je er mee gaat maken!

Nienke said...

Dat ziet er toch prachig uit, wil je niet direc beginnn met uitproberen? We gaan het zien!

modern art said...

Oh mooie foto's met die berg stempels, daar wordt je heel erg kriebelig van, oh en als je die give away gaat doen? gr.mia

Anonymous said...

Wow, wat een stempels. Geweldig
Marjo