Thursday, November 24, 2011

Vakantie voorbijDinsdagmorgen om 6.20 geland in een mistig Nederland. We hebben een mooie rondreis gemaakt door MYANMAR (Burma) Een land met veel pagodes en vriendelijke bewoners ,23 dagen zon , 24-35 graden .We moeten de indrukken nog een beetje verwerken en ook het tijdverschil zorgt voor vermoeidheid. De creativiteit zal vanzelf wel weer komen .
Ik laat dan ook een paar foto’s  zien van naaimachines ,wat een verschil met onze luxe quiltmachines
Ook een paar kleurige marktfoto, s  ,altijd leuk om op markten te lopen in Azië .  6 comments:

Ineke said...

Zo te zien moet dat fantastisch zijn geweest. Wat een kleurenpracht!! Kun je vast wel iets mee doen. Eerst even de jetlag kwijt zien te raken.

Hannie said...

Aan de prachtige kleurige foto's te zien hebben jullie geweldige indrukken opgedaan! En natuurlijk ook veel inspiratie. Eerst weer even wennen aan de koude en het dagelijkse ritme.
Fijn, dat je er weer bent!

marjolijn said...

Ziet er geweldig uit, Ellen. Wat kleurrijk toch die markten, doet me ook denken aan Laos, waar ik een aantal jaren geleden was. En wat zijn wij toch rijk, zonder dat we dat beseffen. Sterkte met acclimatiseren. En je hebt vast en zeker een heleboel inspiratie meegebracht (en hopelijk leuke souvenirs).
gr. Marjolijn

Anonymous said...

Wat een mooie vakantie. Jij hebt weer genoeg inspiratie voor de komende tijd.
Marjo

Suus said...

Dat is vast een prachtige vakantie geweest. Mooie foto`s heb je gemaakt, en heb je ook mooie stempels kunnen bemachtigen.

Christina Fokkema said...

Qua temperatuur en kleuren moet dat een enorme domper zijn geweest om weer op nederlandse bodem te landen. Totdat je je machientje weer ziet en ook het weer en soms, saai nederland op de koop toe neemt.