Sunday, November 30, 2008

Terug van VakantieNu beseffend wat we allemaal hebben gezien en meegemaakt.Het chaotische stadsleven van Calcutta en het enorme contrast van het Mangrove bos waar we krokodillen, slangen en antilopen zagen. De heilige stad Bhubaneswar waar we verschillende tempels hebben bezocht. Een 13 daagse wandel tocht waarin we van dichtbij verschillende stammen hebben mogen bezoeken.En aan het eind van de reis de stad PURI zon, zee, strand, een bruisende pelgrimsplaats.
Veel inspiratie op gedaan, want stoffen, kraaltje, en kleurrijke mensen het was er allemaal.Lokale stammen die hun kralen kettingen gebruiken als kledingstukken, kettingen die ze ook graag willen verkopen. Ook nog een prachtige Sari gekocht, te mooi om te verknippen.

2 comments:

corryna said...

Wauw! Ik ben niet een beetje jaloers, nee stikjaloers. Wat een prachtig land en wat een mooie herinneringen moet je daar nu van hebben. Je foto's zijn prachtig en nodigen echt uit om daar ook eens naar toe te gaan.

Sandra said...

Ben erg benieuwd naar de rest van je foto's en alles wat je meegemaakt hebt. Gelukkig heelhuids thuis! Ziet er allemaal exotisch uit.